Algemeen directeur FC Twente kondigt afscheid aan

29 november 2020, 15:19

Paul van der Kraan gaat aan het einde van het seizoen met voetbalpensioen. De algemeen directeur van de Tukkers, die sinds begin 2019 aan het roer staat bij FC Twente, heeft zijn afscheid aangekondigd via de clubkanalen. Van der Kraan, die hiervoor actief was bij FC Den Bosch, heeft met zijn 67 jaar het werkleven voltooid.

Het lag al in de lijn der verwachting dat Van der Kraan het na dit seizoen voor gezien zou houden. "FC Twente en ik wisten dat mijn aanstelling voor maximaal een paar jaar zou zijn en ik heb de pensioengerechtigde leeftijd. Ik keer niet meer terug in een fulltime functie." Van der Kraan was in het verleden ook actief als directeur bij Vitesse en Fortuna Sittard.

Van der Kraan trof bij FC Twente een club aan die financieel enorme klappen had gekregen. Door het coronavirus hebben de Enschedeërs het opnieuw lastig. "Ik weet zeker dat FC Twente ook deze moeilijke tijd overleeft. Ik blijf me tot aan het eind van dit seizoen volledig inzetten voor de club, waarbij ik de hoop niet opgeef dit seizoen nog een volle Grolsch Veste mee te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen