Lyon en Memphis raken in spoor PSG na zege op Sierhuis

29 november 2020, 14:55

Memphis Depay en Olympique Lyon blijven koploper Paris Saint-Germain op de hielen volgen. Met een betrekkelijk eenvoudige 3-0 zege op Stade Rennes profiteerde Lyon optimaal van het puntverlies dat PSG zaterdagavond leed tegen Girondins de Bordeaux. Memphis werd na 71 minuten naar de kant gehaald

De aanvaller van het Nederlands elftal kon qua dolepunten geen bijdrage leveren aan de zege op de nummer zeventien van de Ligue 1. Wél gaf de aanvaller een assist op de openingstreffer van Karl Toko Ekambi. Via Bruno Guimaraes en invaller Moussa Dembele werd de eindstand uiteindelijk op 3-0 bepaald. Bij de uitploeg kwam Kaj Sierhuis als invaller binnen de lijnen, evenals voormalig Heerenveen-speler Arber Zeneli.

Lyon werd geholpen door de rode kaart voor Stade Rennes-middenvelder Moreto Cassama, waardoor de ploeg ruim een uur met een man minder speelde. Daardoor naderde Lyon koploper Paris Saint-Germain op twee punten. De sterke prestaties zijn voor een groot gedeelte te danken aan de inbreng van Memphis. Dit seizoen was hij vijfmaal trefzeker en bereidde hij vier goals voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen