Slechte generale Granada in aanloop naar duel met PSV

29 november 2020, 20:27

Granada heeft zondagavond voor de vierde wedstrijd op rij averij opgelopen in La Liga. Op bezoek bij laagvlieger Celta de Vigo verloor opponent van PSV in de Europa League met 3-1.

Na het gelijkspel tegen Levante (1-1) en de nederlagen tegen Real Sociedad (2-0) en Real Valladolid (1-3) hoopte Granada weer een keer de volle buit te pakken in de Spaanse competitie. Luis Suárez, niet te verwarren met de Uruguayaanse aanvaller van Atlético Madrid, opende na 25 minuten de score. Twee minuten later lag de bal de aan de andere kant erin. Nolito nam de 1-1 voor zijn rekening.

Het duurde tot de slotfase totdat er weer gescoord. Miguel Baeza zette Celta de Vigo tien minuten voor tijd op voorsprong, waarna Fran Beltrán met de 3-1 de wedstrijd in het slot gooide. Zo kende Granada een slechte generale richting het duel met PSV. Komende donderdag nemen de Spaanse en Nederlandse club het tegen elkaar op. Het duel in Eindhoven eindigde in een 1-2 zege voor Granada. De Spanjaarden gaan met tien punten aan kop in de Europa League-groep, PSV staat met zes punten tweede.