Leicester verliest van Fulham en laat kans op koppositie liggen

30 november 2020, 20:36

Bij winst op degradatiekandidaat Fulham had Leicester City gedeeld koploper van de Premier League kunnen zijn, maar The Foxes gingen verrassend met 1-2 onderuit. Daardoor blijft de formatie van Brendan Rodgers steken op de vierde plaats.

Fulham was een stuk scherper in de eerste helft en pakte niet voor niets snel een 0-2 voorsprong. Ademola Lookman en Ivan Cavaleiro maakten de doelpunten. Met name die van Cavaleiro was een bijzondere, aangezien die vanaf de penaltystip werd gescoord. Fulham kreeg dit seizoen tot dusver drie penalty's en hielp ze allemaal om zeep, maar aan die slechte reeks is nu dus een einde gekomen aangezien Cavaleiro nu wel raak schoot. Vijf minuten voor tijd kwam Leicester via Harvey Barnes terug in de wedstrijd en dus werd het nog spannend, maar omdat de thuisploeg in de absolute slotfase nog een kans liet liggen, won Fulham.

Fulham, dat het maandag deed zonder Kenny Tete en Terence Kongolo, klimt nu naar de zeventiende plaats. Het staat dus net boven de rode streep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen