Suárez groot vraagteken bij Atlético: "Dit virus is vreemd"

1 december 2020, 09:29

Het is nog maar de vraag of Luis Suárez in actie kan komen als Atlético Madrid dinsdagavond in de Champions League aantreedt tegen Bayern München. De 33-jarige Uruguayaanse aanvaller heeft in aanloop naar de vijfde groepswedstrijd opnieuw positief getest op het coronavirus. Trainer Diego Simeone hoopt desondanks nog steeds dat Suárez kan meespelen tegen de Duitse grootmacht.

Suárez wordt dinsdag, de wedstrijddag, nogmaals getest op het coronavirus. Test hij negatief, dan staat hij tot de beschikking van Simeone. De aanvaller miste door het virus de laatste drie wedstrijden van Atlético Madrid. "Dit virus is vreemd. Als hij negatief test, kan hij spelen. Hij wil het team helpen", liet Simeone daags voor de ontmoeting met Bayern tijdens een persmoment weten.

"Hij voelt zich goed, wil weer bij het team aansluiten. Het belangrijkste is dat hij gezond is. Als hij morgen niet speelt, zal hij zaterdag weer in actie komen", ging Simeone verder. Atlético kan een goed resultaat tegen Bayern goed gebruiken, want bij een nederlaag kunnen de Spanjaarden hun tweede plek in Groep A kwijtraken aan Lokomotiv Moskou. De Russen nemen het dinsdagavond op tegen RB Salzburg.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen