Hazard inspiratie voor Ziyech: "Een speler van wereldklasse"

1 december 2020, 09:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het is inmiddels ruim een jaar geleden dat Eden Hazard de overstap van Chelsea naar Real Madrid maakte. Met Hakim Ziyech haalde de Londense grootmacht afgelopen zomer een speler in huis die de schoenen van de vertrokken Belg kan vullen, al hoeft de voormalig Ajacied volgens trainer Frank Lampard de zware erfenis niet te dragen. Hoewel de twee nooit hebben samengespeeld, heeft Ziyech naar eigen zeggen veel geleerd van zijn voorganger.

"Eden is een speler van wereldklasse. Uit de manier waarop hij speelt kun je altijd inspiratie halen. Je kijkt altijd naar de details, hoe hij dingen doet. Ik kan veel van hem leren", wordt hij geciteerd door Engelse media. Ziyech miste door knieblessure de seizoensstart, maar is inmiddels een vaste waarde in het team van Lampard. In alle competities kwam hij tot tien optredens, waarin hij goed was voor twee goals en drie assists.

Chelsea liet zondag een kans liggen om de koppositie in de Premier League te grijpen. Tegen Tottenham Hotspur bleven The Blues steken op een 0-0 gelijkspel. De Engelse titelstrijd ligt dit seizoen helemaal open en Ziyech denkt dat Chelsea een belangrijke rol kan spelen. "Natuurlijk kunnen we meedoen. Het begint met erin geloven en iedere dag harder werken. Uiteindelijk zullen we zien wat het ons brengt", besluit Ziyech.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen