Fortuna bevestigt vaste aanstelling hoofdtrainer Ultee

2 december 2020, 13:16   Bijgewerkt: 2 december 2020, 15:09

Sjors Ultee is de nieuwe hoofdtrainer van Fortuna Sittard. De Limburgse club bevestigt woensdagmiddag via de officiële kanalen dat de 33-jarige oefenmeester de definitieve opvolger van Kevin Hofland is. De voorbije weken zat hij al als interim-trainer op de bank bij Fortuna Sittard. Robby Alflen (52) wordt als assistent toegevoegd aan de technische staf.

Ultee heeft zijn krabbel gezet onder een contract voor anderhalf seizoen. Vorig seizoen stond de jonge oefenmeester ook al aan het roer bij de Limburgse club. Toen werd hij geassisteerd door Hofland, die in november vanwege de teleurstellende resultaten werd ontslagen. Ultee was sinds deze zomer als assistent van Hofland actief bij Fortuna. Bovendien bekleedde hij de rol van technisch manager.

Met Ultee aan het roer hoopt Fortuna Sittard de weg omhoog in te zetten. De resultaten dit seizoen vallen vooralsnog tegen. Zo veroverden de Limburgers in tien wedstrijden nog maar drie punten. Nog geen enkel competitieduel werd gewonnen. Tegen AZ, FC Emmen en PEC Zwolle werd een punt veroverd. De andere wedstrijden gingen verloren. In de KNVB Beker bereikte Fortuna ten koste van streekgenoot Roda JC de volgende ronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen