Lang blinkt uit en scoort: "Blij met het mooie verloop"

3 december 2020, 07:50

Noa Lang is goed bezig bij Club Brugge en bewees woensdag maar weer eens zijn waarde voor de Belgische kampioen. De Nederlander tekende tegen Zenit St. Petersburg voor de 3-0 en zette daarmee de kroon op een mooie avond in de Champions League. De Ajax-huurling heeft genoten.

"Ik ben blij met het mooie verloop van de avond. Het was zeker geen makkelijke wedstrijd voor ons", blikt de aanvaller terug op de clubwebsite. "We speelden tegen een goede ploeg, maar we zijn van onze eigen kracht uitgegaan. We hebben ons eigen spel gespeeld en ik denk dat we vandaag hebben laten zien dat we gewoon bij vlagen heel goed kunnen voetballen en een heel goed team zijn. Of we efficiëntie getoond hebben? 3-0, het hadden er nog meer kunnen zijn. Ik ben echt trots op het team."

Door de winst is het zeker dat Club Brugge na de winterstop nog in Europa speelt. Mogelijk kan de ploeg actief blijven in de Champions League. Om dat te realiseren, moet het volgende week winnen bij Lazio. "Eerst focus op Sint-Truiden in het weekend. Het is een hele belangrijke wedstrijd en dan op naar Lazio. We hebben niets te verliezen. Dat wordt een hele mooie week."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen