Tuchel na zege: "Bijna zwanger betekent niet dat je zwanger bent"

3 december 2020, 10:52

Paris Saint-Germain moést winnen bij Manchester United om overwintering in de Champions League voor elkaar te kunnen krijgen. Het team won met 1-3 op Old Trafford en deed daardoor goude zaken. Het is echter nog te vroeg om te juichen voor de finalist van vorig jaar, weet Thomas Tuchel.

Tegen Istanbul Basaksehir kan PSG volgende week in eigen huis de klus klaren. Tuchel vindt het te vroeg om al te juichen. "Bijna zwanger betekent niet dat je zwanger bent", sprak hij bij L'Équipe. "Ik wil niemand laten denken dat we al door zijn. We hebben op Old Trafford goed gepresteerd, want het is heel moeilijk om hier te winnen. Het hele team heeft geweldig gevochten, maar we moeten nu de laatste stap ook gaan zetten", zei de Duitser, die Mitchel Bakker als invaller inbracht.

Tuchel genoot van de inbreng van Neymar, die twee keer scoorde. "Hij was doorslaggevend, net als Marquinhos. Ze zijn leiders en waren ook vorig seizoen bij de Final 8 belangrijk voor ons. Ze nemen steeds hun verantwoordelijkheden als dat nodig is. Complimenten aan hen. Ik ben trots op mijn ploeg."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen