Mourinho ziet Tottenham morsen: "Ze kunnen zich niet motiveren"

4 december 2020, 08:42

In de Premier League loopt het zeer goed bij Tottenham Hotspur, maar in de Europa League wordt er iets minder gepresteerd. Donderdag eindigde in het uitduel met LASK Linz in 3-3, onder meer door twee late tegengoals. José Mourinho zag een motivatieprobleem.

Toen Mourinho na de wedstrijd naar zijn mening werd gevraagd over het gelijkspel, haalde hij zijn schouders op. "Dit is niets nieuws. Dat sommige spelers zich niet kunnen motiveren voor de Europa League, wist ik al", zei hij volgens Reuters. "Toen ik de warming-up zag, zei ik de spelers dat ik een verschil zag in intensiteit, communicatie en enthousiasme met de warming-up van LASK."

Tottenham is door de remise wel zeker van overwintering. De ploeg staat tweede in de poule en kan die plaats niet meer kwijtraken. De focus ligt al op komende zondag, als in de Premier League de kraker tegen rivaal Arsenal wordt gespeeld. Mourinho rekent dan op zijn aanvoerder Harry Kane die donderdag nog ontbrak. "Ik kan nu wel met nieuws komen dat het niet goed gaat, maar dat is niet aan de orde. Ik reken erop dat hij speelt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen