Buijs looft AZ: "Eén van de beste ploegen van Nederland"

4 december 2020, 15:07

Met FC Groningen kent Danny Buijs vooralsnog een goede start van het seizoen. De formatie staat keurig achtste en kruist dit weekend de degens met nummer zeven AZ. Een moeilijke pot, verwacht Buijs.

Afgelopen zondag won Groningen met 1-0 van Willem II, waardoor het gevoel richting zondag goed is. "Het is altijd lekker als je de vorige wedstrijd hebt gewonnen, en zeker als het verdiend was. We hebben een redelijk lange week gehad nu, van zondag tot zondag. Vanaf woensdag zijn we in voorbereiding gegaan op de wedstrijd tegen AZ", zegt de trainer op de clubwebsite.. "Ik ben op zich positief, de enige tegenvaller is dat Arjen Robben er niet bij is. Alle andere jongens staan op het trainingsveld en zijn inzetbaar."

AZ staat slechts zevende, maar laat in Europa wel zien dat het kwaliteiten heeft. Dat weet Buijs ook. "Het is heel simpel: ik vind AZ één van de beste ploegen van Nederland en ze verdienen de complimenten. Dat was vorig jaar ook al zo. Ze zijn heel moeilijk te bespelen en hebben veel kwaliteiten, vooral ook aan de bal. Wij denken dat we het ze lastig kunnen maken. We hebben aangetoond wat we kunnen en willen van onze eigen kracht uitgaan. We gaan er alles aan doen om met de punten terug naar Groningen te gaan. Het kan een leuke wedstrijd worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen