Heerenveen presenteert 'absolute buitenkans' De Jong

4 december 2020, 15:16   Bijgewerkt: 4 december 2020, 15:30

Zoals verwacht heeft sc Heerenveen de komst van Siem de Jong aangekondigd. De 31-jarige oud-Ajacied heeft in Friesland voor anderhalf seizoen getekend en wordt door Heerenveen gezien als 'absolute buitenkans'. De club is dolblij met zijn komst.

Hij komt transfervrij over van FC Cincinnati, waarvoor hij het afgelopen anderhalf jaar speelde. Eerder droeg hij de tenues van Ajax, Newcastle United, Sydney FC, PSV en weer Ajax. Technisch manager Gerry Hamstra is blij met de komst van De Jong. "Je kijkt altijd om je heen naar versterkingen voor je selectie. Siem is een absolute buitenkans. Met zijn voetballend vermogen en persoonlijkheid is Siem een zeer welkome versterking. Hij beschikt over een geweldige staat van dienst en brengt een karrenvracht aan ervaring met zich mee. Wij zijn trots dat hij voor ons heeft gekozen."

De Jong sluit aan bij een ploeg die goed op dreef is, aangezien Heerenveen zesde staat. Hij gaat met rugnummer zes spelen. "Ik ben blij om na een lastig jaar weer in Nederland te zijn", aldus De Jong volgens de Leeuwarder Cournat. "We zijn weer in de buurt van onze familie en vrienden. Met Heerenveen doet zich een heel mooie kans voor. Ik kijk ernaar uit om mijn periode bij deze club tot een succes te maken."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen