Antony kon naar Duitsland en Spanje: "Gelukkig Ajax geworden"

4 december 2020, 16:19

Antony is sinds deze zomer op de Nederlandse velden te bewonderen. De talentvolle aanvaller werd voor liefst twintig miljoen euro opgepikt bij Sao Paulo en maakt sindsdien furore in de Johan Cruijff Arena. Het was niet vreemd geweest als de aanvaller deze zomer voor een andere club had gekozen.

De keuze was reuze voor het Braziliaanse pareltje. "Daar zaten ook Duitse en Spaanse clubs bij", geeft Antony aan in gesprek met Ajax Life. "Gelukkig is het Ajax geworden. Ik voel me thuis bij Ajax. Vanaf de eerste dag behandelen de fans en iedereen op de club me goed. Ik ben Ajax en mijn teamgenoten dankbaar voor het vertrouwen. Daardoor sta ik vol vertrouwen op het veld en voel ik de vrijheid lekker te kunnen spelen."

Hij hoorde van een landgenoot dat Ajax de juiste keuze zou zijn. "Ik voelde de warmte als David Neres over zijn club sprak. Dat goede gevoel groeide nog meer toen de kans zich voordeed bij Ajax te kunnen gaan spelen. Zelfs toen andere geïnteresseerde clubs zich meldden, dacht ik aan Ajax." Antony was dit seizoen in de Eredivisie viermaal trefzeker en bereidde drie doelpunten voor.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen