Geplaagd Real Madrid ook tegen Sevilla nog zonder Ramos

4 december 2020, 19:07

Real Madrid zit in de hoek waar de klappen vallen momenteel en krijgt ook vanuit de ziekenboeg geen goed nieuws. Voor het belangrijke duel met Sevilla ontbreken nog altijd aanvoerder Sergio Ramos en Dani Carvajal, terwijl ook Luka Jovic en Mario Diaz er niet bij zijn. Eden Hazard ontbreekt zoals verwacht ook nog altijd bij De Koninklijke.

Daardoor is de keuze met name achterin beperkt voor coach Zinedine Zidane, die afgelopen week in de Champions League opnieuw verloor met zijn elftal. In de laatste vijf duels werd er slechts eenmaal gewonnen, daar kon ook de terugkeer van Karim Benzema niets aan veranderen. De Fransman zit komend weekend ook weer gewoon bij de wedstrijdselectie.

Pijnlijk genoeg voelt het voor Real Madrid na tien speelronden nu al een beetje als buigen of barsten, het duel met directe concurrent Sevilla. Met een zege blijft de wisselvallige Koninklijke nog enigszins in het spoor van stadgenoot Atlético, een nederlaag lijkt funest te zijn in de strijd om de landstitel, aangezien de achterstond al negen punten is. Over een week wacht bovendien de ontmoeting met Atléti.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen