Lokhoff hoopt op NAC: "Nog altijd mijn club"

5 december 2020, 09:47

Ton Lokhoff staat open voor een terugkeer bij NAC, de club waar hij als speler zijn grootste successen vierde. Mister NAC staat momenteel nog onder contract bij de jeugdopleiding van VfL Wolfsburg, maar zou dolgraag terugkeren naar Breda.

Lokhoff speelde in totaal tien seizoenen voor de huidige Eerste Divisionist en stond tevens twee jaar aan het roer als hoofdtrainer. Daarna vervolgde hij zijn loopbaan bij Excelsior, VVV-Venlo en diverse klussen als assistent. Het is tijd om terug te keren, vindt de inmiddels zestigjarige Lokhoff. "Dat steek ik niet onder stoelen of banken. Ik ga zelf niet solliciteren, maar NAC is en blijft mijn club", vertelt hij aan BN De Stem.

Toen hij tussen 2003 en 2005 de scepter zwaaide in Breda, vervulde hij al tegelijkertijd een rol als technisch directeur. Uitgerekend die positie is momenteel vacant. "In die tijd was er geen technisch directeur, dat deed ik erbij. Met hulp van de financiële mensen. Toen werd mij duidelijk dat voetballers NAC een geweldige club vinden. Als je een goed en uitgebreid netwerk hebt, contacten onderhoudt, spelers een warm gevoel geeft en een goed plan hebt, is het niet zo ingewikkeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen