Okoye droomt van Engeland: "Premier League mijn favoriet"

5 december 2020 – Maduka Okoye maakt indruk bij Sparta. De boomlange sluitpost begon het seizoen met optredens in de beloftenploeg, maar is inmiddels Benjamin van Leer voorbijgestreeft onder de lat. Met de Nigeriaan op doel begon Sparta tevens met punten pakken, zoals vrijdagavond tegen FC Emmen (2-1). Okoye hoopt zich via Sparta omhoog te kunnen werken.

Okoye droomt van Engeland: "Premier League mijn favoriet"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Okoye, die 1,98 meter meet en afgelopen zomer overstapte van Fortuna Düsseldorf, wil niet dat Sparta zijn eindstation is. "Mijn toekomst zit achterin mijn hoofd. Ik denk, nee, ik weet dat de Premier League mijn favoriete competitie is. Maar de voorkant van mijn hoofd zegt dat ik het eerst hier bij Sparta moet laten zien", aldus de eenmalig Nigeriaans international in gesprek met RTV Rijnmond.

Sinds hij naar Rotterdam verhuisde, veranderde er veel in het leven van Okoye. Zo liet hij zijn familie achter en moest hij ineens voor zichzelf gaan zorgen. "Dat vind ik niet makkelijk, nee. Daarom wordt het vaak Thuisbezorgd.nl. En ik heb een goed Nigeriaans restaurant gevonden in Rotterdam. Ik moet wel één keer per week Nigeriaans eten", zegt hij met een brede glimlach.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd