'Slot stond op trainingsveld en werd toen weggestuurd'

5 december 2020, 11:31   Bijgewerkt: 5 december 2020, 12:32

AZ staat uiteraard bekend als een keurige club, maar de bom is behoorlijk gebarsten in Alkmaar dit weekend. NH Sport meldt dat trainer Arne Slot zaterdagochtend 'gewoon' op het trainingsveld stond, toen hem duidelijk werd dat hij mocht vertrekken.

De trainer stond voor de groep om de zaterdagtraining te leiden, en werd toen geslachtofferd door de leiding van AZ. Die is witheet omdat hij achter de rug van de club om met Feyenoord aan het onderhandelen was. Hij zou daar de directie niet van op de hoogte hebben gebracht. De leiding liet hem zodoende niet eens de training doen en afmaken en besloot per direct in te grijpen.

Directeur voetbalzaken Max Huiberts gaf al een toelichting op de clubwebsite. "We hebben naar aanleiding van de eerdere berichtgeving gesproken met Arne. Als club hebben we ervoor gekozen om direct afscheid van elkaar te nemen. Bij AZ willen we een hoofdtrainer voor de groep hebben staan die volledig gefocust is op AZ", reageerde Huiberts. "We willen Arne bedanken voor de afgelopen drieënhalf jaar, de successen die we met elkaar hebben behaald en wensen hem succes in zijn verdere loopbaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen