De Lange denkt dat Drommel bij Ajax past: "Als je zijn trap ziet"

5 december 2020, 16:38

De naam van Joël Drommel wordt in verband gebracht met Ajax, waar hij in de toekomst mogelijk de opvolger van Andre Onana kan worden. De huidig keeper van FC Twente zat onlangs ook bij Oranje en is bezig aan een opmars, ziet ook tweede doelman Jeffrey de Lange van Twente.

De Lange zelf speelde meer dan tien jaar bij Ajax en is nu tweede keeper achter Drommel in Enschede. "Sinds ik hier ben is Joël mijn beste vriend", vertelt De Lange over Drommel bij Ajax Showtime. "Aan de ene kant wil je zelf natuurlijk spelen, aan de andere kant heb je een goede relatie. Maar voor Joël is het op een gegeven moment ook goed om te gaan. Dat is alleen maar beter, dat hij een stap omhoog zet. Of ik dan eerste keeper word? Daar hebben we nog niet over gesproken. Zelf denk ik dat ik er klaar voor zou zijn. Of Twente daar straks ook in gelooft, moet ik dit seizoen laten zien."

Op de vraag of Drommel bij Ajax zou passen, heeft hij een duidelijk antwoord. "Ja, ik denk het wel. Ik weet wat Ajax verlangt van een keeper. Als je ziet wat voor trap Joël heeft, wat voor meevoetballende kwaliteiten... Ik denk wel dat Joël bij Ajax zou passen, ja."

Zaterdag om 20.00 uur speelt Twente uit tegen Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen