Puntverlies Karsdorp en Roma, Vardy redt Leicester City

6 december 2020, 17:08

AS Roma is er in eigen huis niet in geslaagd de aansluiting bij de bovenste ploegen te behouden. In een rechtstreeks duel om plaats vijf kwam Roma niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Rick Karsdorp stond bij Roma opnieuw negentig minuten in de basis en pakte na 87 minuten spelen een gele kaart. 

Zowel Roma als Sassuolo kwam goed weg. Eerst werd er een treffer van AS Roma-spits Edin Dzeko afgekeurd, waarna de scheidsrechter ook een doelpunt van Sassuolo niet goed kon keuren. Daardoor was de eindstand zoals de wedstrijd begon: 0-0. AS Roma bleef na het puntverlies vijfde, terwijl Sassuolo de vierde plaats behield. De achterstand op nummer drie Juventus bedraagt respectievelijk een en twee punten.

Ook Leicester City leek af te stevenen op puntverlies tegen Sheffield United, maar werd in extremis gered door een doelpunt van topscorer Jamie Vardy. Hij werd de diepte ingestuurd en trok in de negentigste minuut de drie punten over de streep. Eerder waren The Foxes via Ayoze Perez op voorsprong gekomen. Met een kopbal bracht Oliver BcBurnie zijn ploeg op gelijke hoogte. Door de zege klimt Leicester naar plek drie in de Premier League. Sheffield United blijft hekkensluiter met één punt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen