PSV dit jaar mogelijk niet meer met Zahavi na blessure

6 december 2020, 20:23

PSV heeft de komende weken niet de beschikking over Eran Zahavi. De spits uit Israël raakte donderdagavond tegen Granada geblesseerd en moest gewisseld worden. Tegen SC Heerenveen was de spits dan ook niet van de partij. Trainer Roger Schmidt vreesde na afloop voor een lange absentie.

"Zahavi missen we de komende twee weken sowieso", bevestigde Schmidt na afloop van het gelijkspel met SC Heerenveen (2-2) op de persconferentie. "Misschien zijn we hem zelfs de hele maand december wel kwijt. Dat is even afwachten." De 33-jarige spits was dit seizoen eenmaal trefzeker in de Eredivisie. Door zijn magere productie verloor hij vorige week tegen Sparta al zijn basisplaats.

Schmidt kwam na afloop van de wedstrijd onder vuur te liggen nadat hij liefst vijf wissels toepaste. De Duitser haalde Philipp Max, Mario Götze, Cody Gakpo, Donyell Malen en Mohamed Ihattaren naar de kant en zag Heerenveen terugkomen in de wedstrijd. "Als de spelers vermoeid worden zijn ze op zestig procent niet beter dan een wisselspeler, dus zo'n groot verschil is het niet. Ik moet zorgen voor mijn spelers, hopen dat ze niet geblesseerd raken", verklaarde hij zijn keuze tegenover FOX Sports.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen