AD: Feyenoord belooft Slot geen miljoenen, akkoord wel al bereikt

7 december 2020, 07:43

Slechts een officieel communique scheidt Arne Slot vermoedelijk nog van een dienstverband bij Feyenoord. De bij AZ weggestuurde coach was in niet alleen verregaande onderhandelingen met de Rotterdammers, maar er zou zelfs een akkoord zijn. Dat betekent overigens niet dat er al miljoenen klaarliggen voor een nieuw team.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans over de situatie rondom Slot. 'Arne Slot heeft in de gesprekken die hij reeds heeft gevoerd met Feyenoord op geen enkele wijze een toezegging gekregen dat er straks in de Kuip opeens miljoenen klaarliggen om te investeren in de selectie', weet de ochtendkrant. Wel is de club sindskort concreet op zoek naar investeerders, die aandelen willen overnemen. 

Feyenoord ziet in Slot de opvolger van Advocaat, die het elftal onder handen moet nemen, waarbij de kwaliteit van de selectie vermoedelijk gelijk is aan die van dit seizoen. 'De vraag of er straks wonderen van Slot worden gevraagd, kon in de Kuip aan niemand worden gesteld', schrijft het AD. Volgens het medium is de machteloze wedstrijd tegen Heracles Almelo voor de voorstanders reden om blij te zijn met Slot, die bekend staat zijn elftallen nauwgezet en aanvallend te laten voetballen.

Lees ookHuiberts over ontslag Slot: "Hebben hem geconfronteerd"

'Slot zal het verschil met Advocaat alleen kunnen maken in de manier van voetballen, waarschijnlijk niet in puntenaantallen. De talenten van AZ mogen dan hoger staan aangeschreven dan die van Feyenoord, Jong Oranje mag dan leunen op AZ en niet op Feyenoord en de laatste debutanten in het grote Nederlands elftal komen vooral uit Alkmaar en niet uit Rotterdam: tóch kiest Slot voor Feyenoord, onmiskenbaar een veel grotere club in het land', aldus de ochtendkrant in de analyse.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen