Raiola kraakhelder: "Het is over voor Pogba bij United"

7 december 2020, 16:43

Het huwelijk tussen Paul Pogba en Manchester United nadert zijn einde. Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola heeft bevestigt dat het 'over' is voor de middenvelder bij de Engelse topclub. Het contract van de Fransman, die in 2016 voor een toenmalig recordbedrag naar Old Trafford verkaste, loopt in de zomer van 2022 af.

Raiola bevestigt het vertrek in gesprek met Tuttosport. Pogba speelt sinds 2016 voor United, nadat hij voor liefst 105 miljoen euro werd overgenomen van Juventus. Het moest United aan nationaal en internationaal succes gaan helpen, maar Pogba slaagde er niet in om zijn ploeg bij de hand te nemen. De ijzersterke middenvelder won alleen de League Cup en de Europa League. Laatstgenoemde trofee ging in 2017 ten koste van de eindzege van Ajax.

Tegenover het vertrek van Pogba bij United staat mogelijk de komst van Kieran Trippier. United wil zich volgens de krant Daily Telegraph in de winter versterken met een rechtsback en heeft het oog laten vallen op de international van Engeland. De basisklant van Atlético Madrid speelde in het verleden voor Tottenham Hotspur al in de Premier League.

Raiola

Bovendien liet Raiola het in gesprek met de Italiaanse krant niet na om een van zijn andere cliënten te prijzen. "Juventus had Zlatan Ibrahimovic moeten halen. Hij was een ideale aanvalspartner voor Cristiano Ronaldo geweest." Zlatan koos er echter voor om te verkassen naar AC Milan, waar hij dit seizoen de belangrijkste pion is in het succes. Milan staat nog altijd bovenaan in de Serie A. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen