Misidjan terug na 575 dagen blessures en taakstraf: "Zo gelukkig"

7 december 2020, 17:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Virgil Misidjan mag zich eindelijk weer voetballen voelen. De 27-jarige aanvaller, die een verleden heeft bij Willem II, maakte dit weekend zijn comeback nadat hij liefst 575 dagen geblesseerd en met de nodige privéproblemen langs de kant had gestaan. Hoewel zijn rentree namens 2. Bundesliga-club FC Nürnberg slechts drie minuten duurde, kon hij na afloop zijn geluk niet op.

Anderhalf jaar geleden raakte de Nederlander zwaar geblesseerd aan zijn knie. In die periode belandde de rappe buitenspeler, die doorbrak bij Willem II en daar een transfer naar Ludogorets verdiende, in privéproblemen. Misidjan kreeg vorig jaar een taakstraf en een voorwaardelijke gevangenisstraf omdat hij zich schuldig had gemaakt aan mishandeling. Verlost van die problemen wilde hij zich revancheren bij FC Nürnberg, maar liep hij een enkelblessure op. Tegen Paderborn mocht hij zijn rentree vieren.

Daar was hij dolblij mee. "Ik ben zo gelukkig en dankbaar voor dit moment na deze lange periode", zei Misidjan tegen Bild. "Het werd ook nog eens perfect omdat we de wedstrijd als team gewonnen hebben. Het was een heerlijk gevoel." Zijn laatste optreden dateerde van mei 2019, toen hij nog in de Bundesliga speelde met Nürnberg. Zijn club zakte in de tussentijd af naar het tweede niveau.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen