Volendam pakt drie punten bij Excelsior na prachtige goal

7 december 2020, 22:57   Bijgewerkt: 7 december 2020, 23:29

FC Volendam heeft in de slotfase van het bezoek aan Excelsior de drie punten gepakt. Voor rust leek het erop dat het een spektakelstuk zou worden, maar beide ploegen hadden al hun kruit voor rust al bijna verbruikt. Dankzij een heerlijke pegel van captain Boy Deul werd het uiteindelijk 2-3 in Kralingen.

Het leek erop dat beide ploegen het moesten doen met een punt, totdat Boy Deul de bal na 87 minuten voor de voeten kreeg. Deul kapte een speler uit en ramde de bal keihard in de kruising. Doelman Alessandro Damen kon alleen maar toekijken en moest accepteren dat zijn ploeg opnieuw onderuit ging. FC Volendam behield de aansluiting met de top, terwijl Excelsior in de middenmoot bleef steken.

FC Volendam opende voor rust de score nadat een schot van Deul van richting werd veranderd, maar kon niet lang van die voorsprong genieten. Na een heerlijke slalomgoal van de teruggekeerde Luigi Bruins en een rake kopbal van SIebe Horemans pakte Excelsior de leiding. Als slotsluk van een vermakelijke eerste helft tekende Martijn Kaars voor de 2-2, nadat hij de diepte in werd gestuurd door Francesco Antonucci.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen