Southampton wint van Veltman, bizarre remise Amrabat

7 december 2020, 22:58

Het fantastisch gestarte Southampton heeft opnieuw een zege geboekt in de Premier League. De degradatiekandidaat van vorig seizoen stond enkele weken geleden zelfs bovenaan en is momenteel de nummer vijf van Engeland. Ook Brighton & Hove Albion werd een prooi voor The Saints (1-2), die invaller Danny Ings mochten danken.

De spits schoot namelijk tien minuten voor tijd een strafschop tegen de touwen. Eerder opende Pascal Gross na 25 minuten spelen de score vanaf elf meter namens Brighton, waar Joël Veltman opnieuw op het basisformulier stond. Zijn landgenoot Davy Pröpper moest het duel wegens een blessure laten schieten. Lang bleef die voorsprong overigens niet op het bord staan: vlak voor rust kopte Jannik Vestergaard de gelijkmaker binnen. Brighton staat daardoor nog altijd op de gevaarlijke zestiende plaats.

Fiorentina - Genoa: 1-1

Basisklant Soufyan Amrabat slaagde er met Fiorentina niet in om een overwinning te boeken op hekkensluier Genoa. De voormalig middenvelder van FC Utrecht en Feyenoord bleef in eigen huis steken op 1-1. Genoa dacht in de 89ste minuut de winnende goal te maken, maar Fiorentina trok de stand na 98 minuten spelen gelijk. Met de remise bleef Fiorentina in de onderste regionen van de Serie A. De club van voormalig steraanvaller Franck Ribéry staat op de zeventiende plaats.

SD Eibar - Valencia: 0-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen