Grieperige Blind mist laatste training Ajax voor duel met Atalanta

8 december 2020, 14:56

Het is nog maar de vraag of Daley Blind woensdag inzetbaar is als Ajax het in de Champions League opneemt tegen Atalanta. De dertigjarige verdediger annex middenvelder heeft dinsdag de laatste training voor het beslissende groepsduel laten schieten, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Blind was grieperig en stond derhalve niet op het veld. Volgens het ANP meldde de Oranje-international zich nog wel bij de club, maar ging hij vervolgens ziek naar huis. Eerder op de dag maakte trainer Erik ten Hag bekend dat Noussair Mazraoui, Nicolás Tagliafico, David Neres en Lassina Traoré (lichte blessures) twijfelgevallen zijn voor woensdag.

"Ik heb heel goede hoop dat Mazraoui en Tagliafico erbij zijn. Ook bij Neres heb ik goede hoop. We gaan zo trainen en hij zal een gedeelte meedoen. Daarna moeten we de reactie afwachten. Bij Traoré zit het grootste twijfelgeval", zei de trainer over de twijfelgevallen. "Morgen spelen we een finale, alles is erop gericht dat Neres erbij zal zijn. Maar het moet wel verantwoord zijn, ook richting het vervolg van het seizoen."

Lees ookAjax heeft vier twijfelgevallen voor cruciaal duel met Atalanta

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen