LC: Heerenveen wil nog minstens twee versterkingen

8 december 2020, 18:11

SC Heerenveen hoopt nog minstens twee versterkingen te halen in de winterstop. Afgelopen vrijdag werd Siem de Jong al gepresenteerd in het Abe Lenstra Stadion, maar daar blijft het niet bij. De club is al langer op zoek naar een reservedoelman, maar zou zich ook op de backposities willen versterken. 

Dat meldde de Leeuwarder Courant. 'De club wil hoe dan ook een tweede doelman aantrekken', begon de krant. Al langere tijd is de club op zoek naar een back-up achter Erwin Mulder. Kort geleden was Poolse keeper Kamil Miazek, die voorheen in de jeugd van Feyenoord keepte, op proef, maar hij kon in die periode niet overtuigen. Welke positie nog meer versterkt worden, is gissen, al denkt LC dat de prioriteit bij de backposities ligt. De ploeg zou graag concurrentie willen voor zowel linksback Lucas Woudenberg als rechtsback Sherel Floranus.

Heerenveen zou ook afscheid willen nemen van enkele spelers die weinig perspectief hebben bij de Friese club. Dat zou definitief, maar ook op huurbasis kunnen zijn. Namen worden hierbij niet genoemd. Ook zullen spits Runar Espejord en verdediger Andreas Skovgaard, verhuurd aan respectievelijk het Noorse Tromsø en het Zweedse Örebro SK, deze winter terugkeren. De club zal met het tweetal in gesprek gaan over hun toekomst. 

Lees ook: Heerenveen presenteert 'absolute buitenkans' De Jong

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen