Agüero, Davies en Ramos terug in selecties voor CL-woensdag

8 december 2020, 18:31   Bijgewerkt: 8 december 2020, 18:41

Dinsdag- en woensdagavond wordt de laatste speelronde in de groepsfase van de Champions League afgewerkt. Veel ploegen weten al waar ze aan toe zijn, maar voor sommigen staat er nog heel veel op het spel. Goed nieuws was er in ieder geval voor Manchester City, Bayern München en Real Madrid, want zij kunnen weer beschikken over sterkhouders Sergio Agüero, Alphonso Davies en Sergio Ramos

Dat alles werd dinsdagmiddag bekend. Vooral het nieuws over Sergio Ramos is belangrijk, omdat er voor Real Madrid nog veel op het spel staat. De club moest het de laatste vijf wedstrijden stellen zonder de topverdediger en verloor zonder hem onder meer het Champions League-duel tegen Shakhtar Donetsk van vorige week. Daardoor heeft de ploeg woensdagavond een overwinning nodig op Borussia Mönchengladbach om zeker te zijn van overwintering. Bij een gelijkspel is Real alleen door als Shakhtar verliest van Inter. 

Voor City en Bayern staat er woensdagavond minder op het spel, omdat beide ploegen al geplaatst zijn voor de knock-outfase. Toch is de terugkeer van Agüero en Davies erg goed nieuws; Bayern en City moesten het al erg lang zonder de spelers stellen. Agüero kwakkelde met blessureleed en speelde zo pas vier duels dit seizoen. Davies kwam al sinds 24 oktober niet meer in actie; in het duel tegen Eintracht Frankfurt liep hij toen al na twee minuten een zware enkelblessure op. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen