'Bosz mogelijk herenigd met Dolberg bij Nice'

8 december 2020, 21:46

Een opmerkelijk gerucht uit Frankrijk, waar Téléfoot weet te melden dat Peter Bosz op het verlanglijstje staat van OGC Nice. Hij zou in de Franse kustplaats in beeld zijn om Patrick Vieira op te volgen, die vorige week werd ontslagen. Opvallend genoeg na de verloren Europa League-wedstrijd (2-3) tegen het Bayer Leverkusen van Bosz.

Bij Nice zou Bosz herenigd kunnen worden met Kasper Dolberg, de Deense spits die het in het seizoen 2016-2017 uitstekend deed bij Ajax onder de Nederlandse trainer. De mogelijke overstap van Bosz naar Nice zou echter zeer opmerkelijk zijn, aangezien hij het met Leverkusen momenteel uitstekend doet.

In de Bundesliga is Die Werkself nog ongeslagen, met een tweede plaats tot gevolg en een achterstand van slechts een punt op Bayern München. Bovendien plaatste Bosz zich met de Duitsers al voor de volgende ronde van de Europa League, waarin het donderdag in een rechtstreeks duel met Slavia Praag strijdt om de groepswinst. Nice is al uitgeschakeld in diezelfde groep en staat in de Ligue 1 slechts elfde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen