Sinisterra kan invallen tegen WAC, ook Linssen inzetbaar

9 december 2020, 09:17   Bijgewerkt: 9 december 2020, 09:25

Feyenoord-trainer Dick Advocaat heeft uit de ziekenboeg eindelijk weer eens goed nieuws gekregen. Luis Sinisterra is in de cruciale Europa League-wedstrijd tegen Wolfsberger AC beschikbaar voor de Rotterdammers om in te vallen. De buitenspeler stond tien maanden buitenspel met een zware blessure, maar kan in Oostenrijk vermoedelijk (kort) invallen.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. Sinisterra raakte in februari zwaargeblesseerd aan zijn knie tegen PEC Zwolle, is geopereerd en heeft zijn herstel herstel achter de rug. Al een tijdje zit de Colombiaan alweer bij de eerste selectie van Feyenoord, maar tot dusver zat een plek in de wedstrijdselectie er nog niet in.

Ook Bryan Linssen, die afgelopen weekend na zijn hamstringblessure waarmee hij tegen Dinamo Zagreb uitviel ontbrak tegen Heracles Almelo, is vermoedelijk van de partij bij Feyenoord. De spierblessure viel dus enigszins mee, waardoor hij weer kan spelen. Dat geldt nog altijd niet voor onder anderen Robert Bozenik, Sven van Beek Ridgeciano Haps en Justin Bijlow.

In Oostenrijk móét er donderdagavond gewonnen worden door Feyenoord, omdat de Rotterdammers alleen dan overwinteren in de Europa League. Mede door liefst drie penalty's tegen ging Feyenoord in eigen huis met 1-4 onderuit tegen de Oostenrijkers.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen