'Bayern wil Frenkie, Barça is rond met Garcia en volgt De Roon'

9 december 2020, 16:06

Bayern München is geïnteresseerd in het aantrekken van Frenkie de Jong. Dat meldt het Spaanse El Mundo Deportivo. Barcelona verkeert momenteel in financieel zwaar weer en een transfer van De Jong zou de ploeg daarbij kunnen helpen.

Volgens het medium is er al contact tussen Bayern München en Ali Durson, de zaakwaarnemer van De Jong. Durson zou te horen hebben gekregen dat Barça open staat voor een gesprek met Bayern. Wat De Jong de Catalanen op zou kunnen leveren is de vraag; zijn afkoopclausule van 400 miljoen euro is voor de Duitsers te gortig.

Barça is rond met Garcia en volgt De Roon

Hetzelfde medium schrijft dat Barça tegelijkertijd aan het kijken is naar goede, betaalbare opties om de ploeg te versterken. Daarbij zou onder meer gedacht worden aan Marten de Roon. Zelf wilde de Nederlander nog niet reageren op een mogelijke stap naar de ploeg van Ronald Koeman.

Wat wel al zeker is, is dat de negentienjarige centrumverdediger Eric Garcia terug zal keren naar FC Barcelona. Dat meldt althans transferexpert Fabrizio Romano. Barça zou met Garcia een deal hebben bereikt over een contract van vijf jaar. Hij zal in januari of in juli aansluiten bij de ploeg waar hij tot zijn zestiende al speelde, voor hij naar Manchester City vertrok.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen