Ten Hag: "Zij zullen net als wij de regie willen pakken"

9 december 2020, 18:38

Erik ten Hag en Ajax zijn klaar voor de beslissende wedstrijd in de Champions League tegen Atalanta. De coach van de Amsterdammers treedt aan met Brian Brobbey in de spits en moet Daley Blind missen wegens ziekte. Met een aangepaste basiself hoopt hij de Italiaanse aanvalsdrang te kunnen beteugelen.

Waar het grootste gevaar ligt van Atalanta? "Hun aanvallende backs", zegt Ten Hag voor de camera van SBS 6. "DIe worden tijdens aanvallen ingezet als extra man. Daar moeten we voor oppassen." Verder hoopt de oefenmeester dat zijn ploeg klaar is voor het 'lastige' duel. "We moeten niet meegaan in het provoceren en vertragen."

Volgens Ten Hag hebben beide ploegen dezelfde spelopvatting. "Zij zullen graag druk willen zeten en het initiatief nemen. Net als wij willen zij de regie pakken." Ten Hag hoopt dat af te straffen met de juonge Brian Brobbey in de punt van de aanval. "Met hem kunnen we doorvoetballen of de ruimte achter de verdedigers zoeken", verklaart Ten Hag zijn keuze voor Brobbey. "Daar ligt ook ons gevaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen