Aké weer in de basis; Ramos terug voor cruciaal duel

9 december 2020, 20:09

Nathan Aké maakt vanavond zijn rentree in de basisopstelling van Manchester City. De verdediger liep een maand geleden bij het Nederlands elftal een hamstringblessure op, maar staat vanavond tegen Olympique Marseille voor het eerst weer op het veld. Ook Sergio Agüero is terug van een lange blessure. Hij zit vanavond voor het eerst weer op de bank.

De wedstrijd tegen Marseille betekent voor Aké een ontmoeting met landgenoot Kevin Strootman, die op de bank begint. De enige Nederlander die vanavond ook aan de aftrap staat is Stefan de Vrij. Hij neemt het met Internazionale op tegen Shakhtar Donetsk. 

Net als Aké keren ook Sergio Ramos bij Real Madrid en Alphonso Davies bij Bayern München vanavond terug van een lange blessure. Vooral de basisplaats van Ramos is belangrijk, omdat er voor Real Madrid nog veel op het spel staat. De ploeg heeft vanavond een overwinning nodig op Borussia Mönchengladbach om zeker te zijn van overwintering. Bij een gelijkspel is Real alleen door als Shakhtar verliest van Inter.

Davies speelt met Bayern München tegen Lokomotiv Moskou. Zijn ploeg is al zeker van de eerste plek in de poule. Joshua Zirkzee zit niet in de wedstrijdselectie van Der Rekordmeister.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen