Robben heeft schuldgevoel: "Hij heeft het moeilijk"

10 december 2020, 13:32   Bijgewerkt: 10 december 2020, 15:32

De comeback van Arjen Robben bij FC Groningen verloopt niet zoals gehoopt. Sinds zijn terugkeer kwam de 36-jarige aanvaller verdeeld over twee wedstrijden nog maar 44 minuten in actie in de Eredivisie. Robben zou door zijn geringe inbreng kampen met een schuldgevoel, maar dat is volgens algemeen directeur Wouter Gudde nergens voor nodig.

"Hij heeft het moeilijk. Ondanks dat hij in zijn gewone belasting topfit is, is het steeds die laatste 10 procent waarin er iets misgaat. Dat is frustrerend, want hij is een topsporter in hart en nieren en nog veel meer dan dat", vertelt Gudde bij DVHN Live van het Dagblad van het Noorden.

Het woord mislukking wil Gudde niet horen als het gaat om de terugkeer van Robben. "De nek die hij heeft uitgestoken voor de club na zo'n carrière is onbetaalbaar. Als we dat allemaal moeten terugbetalen, zijn we nog 100 jaar bezig. Dat moet hij misschien nog wat meer tussen de oren krijgen."

Robben maakte vorige week bekend dit kalenderjaar niet meer in actie. "Ik zal de komende tijd gebruiken om te herstellen en wil heel graag in het nieuwe jaar met het team op het veld staan en wedstrijden gaan spelen. Of dit gaat lukken, kan ik nu nog niet zeggen. Dat zal de komende periode uitwijzen", zei hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen