Van den Brom wil clubrecord met Genk scherper nog stellen

10 december 2020, 17:59

John van den Brom heeft met RC Genk door de eerste drie wedstrijden onder zijn leiding te winnen een clubrecord geëvenaard. De Nederlandse coach is in totaal aan een zegereeks van zeven duels op rij bezig in de Jupiler Pro League en hoopt die lijn vrijdagavond tegen Anderlecht door te zetten. "We willen dat record nu nog wat scherper stellen en de huidige lijn doortrekken."

Dat vertelde hij tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Anderlecht. "We kennen mijn verleden bij Anderlecht en weten hoe ik daar vertrokken ben. Ik heb altijd een goede verstandhouding gehouden met de club, er zijn geen revanchegevoelens", aldus Van den Brom, geciteerd door Sporza. "Het blijft wel leuk en speciaal om terug te keren, maar ook niet meer dan dat. Het is voor mij persoonlijk wel jammer dat er geen supporters zullen zijn. De Anderlecht-fans en ik hebben altijd een goede band gehad."

Door de zege staat Genk momenteel ook bovenaan in België, maar Van den Brom hecht daar nog niet te veel waarde aan. "Dat zegt nu nog niets, maar we staan er wel. Maar er geraken is makkelijker dan er blijven staan", zei de Nederlandse coach, die ook nog vooruitblikte op de ontmoeting met Anderlecht én coach Vincent Kompany.

"Bij Kompany zie je aan alles dat hij een topcoach in wording is. Dat komt door zijn ervaring, zijn uitstraling, zijn persoonlijkheid en zijn voetbalvisie. Wat ik mooi vind, is dat hij vasthoudt aan zijn idee. Hij zwakt niet af en verandert zijn plan niet. Dat moet Kompany ook blijven doen, want dan heeft hij echt een mooie toekomst als trainer in het vooruitzicht", aldus Van den Brom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen