Schmidt rouleert opnieuw en zet Piroe en Ledezma in basis

10 december 2020, 17:44

PSV-trainer Roger Schmidt heeft zoals aangekondigd flink wat wijzigingen doorgevoerd in zijn elftal voor de Europa League-wedstrijd tegen AC Omonia donderdagavond. Joël Piroe maakt zijn basisdebuut bij de Eindhovenaren, waar Nick Viergever en Timo Baumgartl zoals aangekondigd het centrum van de verdediging vormen en ook Richard Ledezma start.

Al met al heeft Schmidt best wat verrassingen in petto, want ten opzichte van het duel met sc Heerenveen is de ploeg zelfs op vijf plaatsen gewijzigd. Zo krijgen Cody Gakpo, Mario Götze, Ibrahim Sangaré, Jordan Teze en Olivier Boscagli rust van de coach. Van hen zit Götze niet eens bij de selectie, Adrián Fein, Lars Unnerstall en Maxime Delanghe zijn de overige wisselspelers van Schmidt. 

Lees ookSchmidt kondigt wijzigingen aan bij PSV in Europa League

Ook bij een overwinning is PSV overigens nog niet eens zeker van de eerste plaats, omdat koploper Granada bij het ingaan van de laatste speelronde een punt meer én een beter onderling resultaat heeft. Alleen bij puntverlies van de Spaanse club en een zege van de Eindhovenaren, gaat Schmidt als geplaatste ploeg maandag de koker in voor de Europa League. 

Opstelling PSV: Mvogo; Dumfries, Baumgartl, Viergever, Max; Rosario, Hendrix; Ihattaren, Ledezma; Malen, Piroe

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen