Koopmeiners vond rode kaart voor Karlsson overdreven

10 december 2020, 23:50

AZ-aanvoerder Teun Koopmeiners vond de rode kaart van Jesper Karlsson heel erg zwaar. De middenvelder reageerde net als zijn ploeggenoten dan ook heel erg fel op de onbegrijpelijke beslissing van scheidsrechter Sergey Karasev en legt uit waarom. "In het veld heb je ook het gevoel dat het een onterechte rode kaart is, daar reageer je op."

Dat zei de captain tegenover NH Nieuws desgevraagd over de irritatie bij de AZ-spelers na de beslissing van Karasev, die een wel heel zware straf had voor Karlsson. "In het recente verleden hebben we ermee te maken gehad, dit is al de zoveelste rode kaart", aldus Koopmeiners. "Ik vond het van een afstandje geen rode kaart en keek er wel anders tegenaan dan de scheidsrechter. Dus dan is het logisch dat je daarop reageert."

Als excuses wilde Koopmeiners de rode kaart overigens niet aanvoeren. "In de rust waren we redelijk tevreden, maar wil je doordrukken en een bal tegen de touwen schieten. Dat gebeurt helaas niet", zag de aanvoerder, die NK Rijeka daarna op voorsprong zag komen. "Gelukkig maken we al vrij snel de gelijkmaker en is het heel zonde dat je niet doordrukt naar 1-2. Dat gevoel had je tot de rode kaart wel."

Lees ookJansen: "Er is veel gebeurd

Uiteindelijk kwam er zelfs nog een nederlaag. "Je weet dat je moet en wordt met een man meer naar voren geschreeuwd. Dan maakt de 2-1 niet meer uit, je had moeten winnen. Zo simpel is het", aldus Koopmeiners, die het ontslag van Arne Slot eveneens niet als excuus wil opvoeren. "Dit komt hard aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen