FC Twente treft 'gewond dier' AZ: "Er is daar heel veel gebeurd"

11 december 2020, 14:07

FC Twente vervolgt zondagavond de competitie met een thuiswedstrijd tegen AZ. De Alkmaarders zitten in de hoek waar de klappen, weet ook Ron Jans. "Er is ook altijd weer een moment dat een ploeg de rug recht, wij moeten ervoor zorgen dat het niet aanstaande zondag gebeurt", is de trainer op zijn hoede.

AZ ontsloeg Arne Slot een kleine week geleden, verloor vervolgens in de Eredivisie van FC Groningen en werd donderdag na een dramatische ontknoping Europees uitgeschakeld. "Er is daar heel veel gebeurd", zegt Jans bij RTV Oost. "AZ is een gewond dier. Met de situatie rondom Arne Slot en dan krijgen ze ook nog twee rode kaarten waardoor Martins Indi en Midtsjø niet mee kunnen doen. Europees hebben ze ook weer een tegenvaller gehad."

In de Eredivisie staat FC Twente drie plekken boven AZ. Het verschil tussen beide teams is vier punten. De Tukkers presteren dit seizoen goed tegen topclubs: Feyenoord en PSV werden op een 1-1 gelijkspel gehouden en vorige week werd in Amsterdam Ajax met 1-2 verslagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen