Ajax gewaarschuwd: "Ik denk echt dat er wat te halen valt"

11 december 2020, 15:41

PEC Zwolle ruikt bloed. De Zwollenaren treden zaterdagavond in de Johan Cruijff ArenA aan tegen Ajax, dat de laatste drie wedstrijden verloor. "Ik denk echt dat er wat te halen valt", spreekt trainer John Stegeman tegenover De Stentor zijn vertrouwen in een stunt uit.

Net als vorig jaar zit Ajax in een decemberdip. Achtereenvolgens verloren de Amsterdammers van Liverpool (1-0), FC Twente (1-2) en Atalanta (0-1).  "Die ploegen gaven aan dat er mogelijkheden liggen tegen Ajax. Maar wij zijn geen Twente of Atalanta", aldus Stegeman, die weet dat het een lastig karwei wordt om Ajax de vierde nederlaag op rij toe te dienen.

"Maar je moet er niet heengaan met de instelling om de nederlaag zo klein mogelijk te houden. Dat vind ik geen goede gedachte. Doe je dat wel, dan ga je er gewoon vanaf hoor. Je kan er ook met een andere mindset naartoe. Ik denk dat er wat te halen valt, want ook Ajax heeft zijn kwetsbaarheden", gaat de trainer van de nummer elf van de Eredivisie verder.

Volgens Stegeman moet PEC Zwolle boven zichzelf uitstijgen om een goed resultaat te behalen in Ajax. "Of dit het ideale moment is om Ajax te treffen? Je kunt jezelf van alles aan laten praten. Misschien zijn ze wel tot op het bot toe gemotiveerd. Bij de kansjes die we gaan krijgen, moeten we dodelijk zijn. We hebben al laten zien dat we tegenstanders onze wil op kunnen leggen. Ik ben benieuwd of wij ook zo brutaal in Amsterdam kunnen zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen