Drama AZ wordt groter: ook Martins Indi uitgeschakeld

11 december 2020, 15:51   Bijgewerkt: 11 december 2020, 16:01

AZ beleeft uiterst onrustige weken, met het ontslag van hoofdtrainer Arne Slot, de recente nederlaag tegen FC Groningen én de Europese uitschakeling. Interim-coach Pascal Jansen zag bovendien dat de ziekenboeg een nieuwe speler verwelkomde: centrumverdediger Bruno Martins Indi staat de komende weken aan de kant.

Martins Indi werd in het met 2-1 verloren duel met HNK Rijeka voortijdig naar de kant gehaald met een hoofdblessure. De medische staf constateerde dat de centrumverdediger een jukbeenblessure heeft overgehouden aan de misère in Kroatië, weet het Algemeen Dagblad. "We zijn Bruno voorlopig wel kwijt", bevestigde Jansen op de persconferentie. "Gelukkig hebben we een brede selectie."

AZ moet de rug zien te rechten op bezoek bij FC Twente. "Winnen is natuurlijk altijd een goed medicijn", aldus Jansen. "We leven in een topsportwereld en we zitten nu aan de verkeerde kant. Het zal heus niet direct weer allemaal hosanna zijn als we van Twente winnen." Jansen moet het in Enschede eveneens stellen zonder de nog niet fitte Dani de Wit en de geschorste Fredrik Midtsjø.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen