Degradatiekraker ADO: "Zal een beladen duel worden"

11 december 2020, 17:50

ADO Den Haag speelt zaterdagavond misschien wel de belangrijke wedstrijd van het nog korte kalenderjaar, met het bezoek aan hekkensluiter FC Emmen. ADO bezet de zeventiende plaats en kan uitstekende zaken doen om afstand te doen van de achttiende plaats. De laatste weken zijn de Hagenaars aan een langzame opmars bezig. 

Ook voor trainer Ruud Brood is de essentie duidelijk. "Het is duidelijk dat het een belangrijk duel is", aldus Brood op de persconferentie. Het bezoek aan Emmen bestempelt hij als lastig. "Het is voor elk team lastig, daar. Vorig jaar hebben ze een heel goed seizoen gedraaid. Dat team zit al een paar jaar voor tachtig procent bij elkaar, dan heb je wat automatismen. Bovendien speel je op een kunstgrasveld, dat levert voor hen een voordeel op."

De oefenmeester kan in ieder geval een beroep doen op aanvaller Ricardo Kishna, die ondanks zijn driejarige blessureleed gewoon op de kunstgrasmat in Emmen gaat spelen. "Het is geen dingetje voor hem. Als ik hem hier op kunstgras zie trainen, heb ik niet het idee dat hij dat lastig vindt", vertelt Brood. "Het zal een beladen, energierijke wedstrijd worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen