Ultee ontevreden ondanks zege: "Dat klinkt misschien gek"

11 december 2020, 23:53

Voor het eerst in twee jaar tijd heeft Fortuna Sittard weer eens drie punten mogen bijschrijven op vreemde bodem. De Limburgse formatie onderging enkele weken een transitie en heeft inmiddels de laatste plaats ver achter zich gelaten. Ook Heracles Almelo had geen antwoord op Fortuna (1-2), dat op de veertiende plaats staat in de Eredivisie.

Het zijn fantastische weken voor Fortuna, waar Kevin Hofland eerder het veld moest ruimen wegens de magere prestaties. Met zijn opvolger Sjors Ultee aan het roer boekte Fortuna vrijdagavond de tweede zege op rij. De hoofdtrainer was logischerwijs trots na de zege op Heracles. "Het klinkt alleen misschien wat gek na zo'n overwinning, maar er zit ook ontevredenheid bij mij. Aan de bal was het ver onder ons niveau", zei hij in gesprek met De Limburger.

Een eigen goal van Marco Rente en een treffer van Sebastian Polter hielpen Fortuna uiteindelijk aan de belangrijke drie punten. De Duitse spits had zijn huiswerk goed gedaan. "Ik wist wat ik moest doen, want ik had video's gekeken en gezien dan hun keeper heel snel naar de grond gaat", sprak hij na afloop. Fortuna pakte tot dusverre negen punten, evenveel als Heracles. De voorsprong op nummer zeventien ADO Den Haag is echter niet groot: het verschil bedraagt drie punten,

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen