Paauwe verruilt Feyenoord voor Valenciennes

11 juli 2006, 16:21

Patrick Paauwe vertrekt bij Feyenoord. De 30-jarige middenvelder, die in 1998 naar De Kuip kwam, heeft een contract voor twee jaar getekend bij de Franse promovendus Valenciennes. "Na al die jaren bij ons was Patrick toe aan een nieuwe uitdaging en wij gunnen hem die van harte", zegt manager Chris Woerts op de website van Feyenoord over de transfer van de routinier.

"Het is mooi geweest", zegt Paauwe. "Ik heb acht prachtige jaren gehad en vooral de eerste vier waren geweldig. Feyenoord is een deel van mijn leven geworden en zal dat altijd blijven. Jammer dat we de laatste jaren geen prijzen meer hebben kunnen pakken, maar toch was het onvergetelijk. Nu kijk ik ontzettend uit naar een nieuwe uitdaging in een andere competitie. Ik vind het heel leuk om nog een nieuw avontuur aan te gaan."

"Patrick heeft enorm veel verdiensten voor deze club", zegt Woerts. "Daarom heeft Feyenoord zich bij de transferbesprekingen ook soepel opgesteld. We wensen Patrick heel erg veel succes in Frankrijk. Uiteraard zullen we hem in de gelegenheid stellen om afscheid te nemen van de supporters."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen