Sinisterra geniet van terugkeer: "Het waren lange maanden"

12 december 2020, 13:32

Luis Sinisterra was donderdagavond een lichtpunt in de duisternis van Feyenoord. Voor de Colombiaan betekende zijn invalbeurt in de verloren Europa League-wedstrijd tegen Wolfsberger (0-1) een rentree na tien maanden afwezigheid. "Een fantastisch moment", zegt Sinisterra tegenover het clubkanaal.

Sinisterra liep in februari een zware knieblessure op en moest bijna een jaar revalideren. Op het slechte veld van Wolfsberger kreeg hij twintig minuten speeltijd. "Angst heeft geen moment een rol gespeeld. Ik train al een tijd met de groep mee, dus ik wist wat ik kon. Ik voelde meteen weer het vertrouwen. Wel blijft de bittere smaak hangen van de Europese uitschakeling, maar we moeten ons nu richten op de competitie", kijkt Sinisterra alweer vooruit.

De afgelopen maanden waren zwaar voor Sinisterra, die zondag op bezoek bij VVV-Venlo ook zijn rentree in de Eredivisie kan maken. "Ik ben iedereen bij de club en de medische staf heel dankbaar. Het waren lange maanden, maar ik ben nu klaar om het team te helpen waar nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen