Buijs springt in de bres voor 'in de grond getrapte' El Hankouri

12 december 2020, 13:54   Bijgewerkt: 12 december 2020, 13:59

FC Groningen-trainer Danny Buijs neemt het op voor Mohamed El Hankouri. De 23-jarige aanvaller zit de komende twee wedstrijden een schorsing uit nadat hij afgelopen weekend tegen AZ een directe rode kaart kreeg voor zijn betrokkenheid in een opstootje. Dat een deel van de achterban het niet erg had gevonden als El Hankouri nog zwaarder was gestraft, schopt Buijs tegen het zere been.

"Je mag inhoudelijke kritiek hebben op een speler, je mag zeggen dat iemand niet goed speelt of een slechte voorzet aflevert. En als hij zijn best niet zou doen, oké. Maar we hebben het hier over een jongen die keihard werkt, die zijn ziel en zaligheid legt in de speeltijd die hem wordt geboden en die van zichzelf heel goed weet dat hij nog niet brengt wat hij graag zou willen of kunnen brengen. Dan is het wel heel frustrerend als je zo de grond in wordt getrapt", springt Buijs tegenover het Dagblad van het Noorden in de bres voor El Hankouri.

De trainer van de Groningers hoopt dat de supporters wat milder worden voor de 23-jarige aanvaller. "Ik zou die mensen dan ook willen vragen of ze hun mening om kunnen buigen in positieve steun. Houd je eigen frustratie een beetje onder controle."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen