Heerenveen heeft transferpotje beschikbaar voor in januari

12 december 2020, 15:56

SC Heerenveen is na de komst van Siem de Jong nog niet klaar op de winterse transfermarkt. Technisch manager Gerry Hamstra geeft in een interview met Voetbal International aan dat er een transferpotje beschikbaar is, al geeft het spelersbudget minder ruimte.

"We hebben nog wat wensen en er is een potje beschikbaar", vertelt Hamstra. Om meer ruimte in het salarisbudget te creëren, is het wenselijk dat Andreas Skovgaard (verhuurd aan Örebro) en Runar Espejord (verhuurd aan Tromsø IL) deze winter niet terugkeren.

Heerenveen is al druk bezig met de komende transferperiode. "We zijn momenteel al wat zaken aan het voorbereiden, zodat we vóór eind december al het een en ander kunnen afronden of slechts nog op een knop hoeven te drukken", aldus Hamstra, die in elk geval een tweede keeper op het wensenlijstje heeft staan en hoopt op nog één of twee versterkingen.

"Wat daarnaast heel prettig zou zijn, is als het ons lukt om in de komende window alvast voor te sorteren op te verwachten gebeurtenissen tijdens de komende zomer", lijkt Hamstra te hinten op een opvolger van de gewilde Joey Veerman. "Wat daarnaast heel prettig zou zijn, is als het ons lukt om in de komende window alvast voor te sorteren op te verwachten gebeurtenissen tijdens de komende zomer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen