Pogba: "Ik zal altijd blijven vechten voor United"

13 december 2020, 12:28   Bijgewerkt: 13 december 2020, 12:42

Paul Pogba heeft via zijn eigen Instagram-kanaal gereageerd op de geruchten over een vertrek bij Manchester United. De Fransman wordt in verband gebracht met een vertrek uit Engeland, waar eerder zijn zaakwaarnemer Mino Raiola zich ook al uitliet over de situatie van Pogba bij The Red Devils.

Volgens Raiola zou zijn client ongelukkig zijn in Manchester en moeten vertrekken bij de club. Onder andere Juventus en Real Madrid zouden interesse hebben voor de middenvelder, waar hij eerder al tussen 2012 en 2017 speelde voordat hij terugkeerde op Old Trafford. "De beste oplossing voor beide partijen zou zijn om Pogba in de winter te verkopen", zei Raiola tegen Tuttosport.

In de derby tegen Manchhester City speelde Pogba een redelijke wedstrijd en ook een week eerder tegen West Ham United droeg hij met een heerlijke goal bij aan de zege. "Ik heb altijd gevochten voor United en dat zal ik ook altijd blijven doen", schrijft Pogba op Instagram. "Al die bla bla is niet belangrijk. De toekomst is ver weg, het gaat om vandaag en ik ben duizend procent gefocust op United. Tussen mij en de club is alles duidelijk en dat zal nooit veranderen. Houd je mond als je niet weet wat er speelt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen