Dumfries verdedigt wisselbeleid van Schmidt

13 december 2020, 19:53

Met pijn en moeite schreef PSV zondag drie punten bij door FC Utrecht met 2-1 te verslaan. Denzel Dumfries erkent dat de Eindhovenaren het in de tweede helft erg lastig hadden en verdedigt de keuzes die trainer Roger Schmidt in het laatste deel van de wedstrijd maakte.

"Het was zeker billenknijpen in de tweede helft", erkent Dumfries voor de camera van FOX Sports. "We hebben de tweede helft goed gestreden en de overwinning verdiend over de streep getrokken. We probeerden na de eerste helft door te pakken, maar sommige wedstrijden lukt dat niet."

Dumfries realiseert zich dat PSV - zeker na rust - ondermaats speelde. "We spelen zoveel wedstrijden, zulke wedstrijden zitten ertussen. Het is belangrijk dat je dan de drie punten pakt", aldus de PSV-captain, die begrijpt dat Schmidt in de tweede helft Mario Götze, Mohamed Ihattaren, Donyell Malen en Philipp Max wisselde, ondanks dat ze niet leeggespeeld leken. "Hij houdt rekening met eenieder. Hij is eindverantwoordelijk en moet de beslissingen nemen. In mijn optiek doet hij het goed."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen