Zwakke slotfase nekt Roda JC tegen Helmond Sport

14 december 2020, 22:57

Roda JC heeft maandagavond punten gemorst in de Eerste Divisie. Op eigen terrein gaven de Kerkraders in de slotfase de zege weg tegen Helmond Sport. Door het 2-2 gelijkspel blijft Roda JC hangen in de middenmoot.

Ruim een week geleden kwam Roda JC voor het laatst in actie. Toen kwamen de Kerkraders op bezoek bij Jong PSV niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Een teleurstellend resultaat, maar wel een verlenging van de ongeslagen reeks die sinds 11 november duurt.

De reeks kreeg maandagavond een vervolg, al zal men in Kerkrade niet tevreden zijn met het resultaat. Erik Falkenburg opende na een halfuur de score op aangeven van Thijmen Goppel. Toen Roland Alberg er na een uur vanaf de strafschopstip 2-0 van maakte, leek de buit zo goed als binnen. Laagvlieger Helmond Sport knokte zich echter terug.

Lance Duijvestijn bracht halverwege de tweede helft de spanning in de wedstrijd terug door de bal in de korte hoek te werken. De bezoekers gingen daarna op jacht naar de gelijkmaker en kregen in de slotfase loon na werken. Vanaf de penaltystip maakte Jelle Goselink er 2-2 van.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen