Bosz trots op Leverkusen: "De jongens doen het fantastisch"

14 december 2020, 23:54

Peter Bosz maakt zich na het veroveren van de koppositie in de Bundesliga met Bayer Leverkusen geen illusies. De landstitel is te hoog gegrepen, verwacht de Nederlandse trainer. Het doel blijft hetzelfde: eindigen bij de eerste vier.

Door 1899 Hoffenheim met 4-1 te verslaan nam Bayer Leverkusen zondag de eerste plaats in de Duitse competitie over van Bayern München. Bosz denkt niet dat het gaat lukken om de koppositie vast te houden. "Aan het eind van het seizoen eindigen Bayern, Dortmund en Leipzig echt wel bij de eerste drie", spreekt hij zijn verwachting uit in een interview met het Algemeen Dagblad.

"Wij hopen voor een Champions League-plek in aanmerking te komen. Dus willen we vierde worden en daarvoor zullen we de strijd aan moeten met clubs als Wolfsburg en Gladbach. In mijn eerste halfjaar pakten wij plek vier, net voor Gladbach. Vorig jaar was het andersom", gaat de trainer van het nog ongeslagen Leverkusen verder.

De koppositie van Leverkusen is best verrassend, daar Die Werkself afgelopen zomer Kai Havertz (Chelsea) en Kevin Volland (AS Monaco) kwijtraakten en Paulinho, Charles Aránguiz en Santiago Arias lang uit de roulatie zijn. "Als je dan na elf wedstrijden eerste staat in een competitie met Bayern München, Borussia Dortmund, RB Leipzig en Borussia Mönchengladbach is dat wel uniek. De jongens doen het fantastisch. Echt. Petje af."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen